O nas
Tradycyjne smaki wietnamu w ścisłym centrum Warszawy
W Tran Tran razem z żoną stworzyliśmy przestrzeń, którą Goście chętnie odwiedzają – z uwagi nie tylko na jej autentyczny charakter, ale i przyjazny klimat. Od początku naszym marzeniem było zbudowanie miejsca pełnego życia, w którym dobrze czuje się każdy, niezależnie od wieku i tego, czy wpadł do stolicy na chwilę, czy też – tak jak my – związał z nią całe swoje życie. W kuchni napędza nas przede wszystkim pasja. Nie idąc na żadne jakościowe kompromisy, czerpiemy tylko z naturalnych składników, będących nie tylko podstawą udanej kuchni i dobrego smaku, ale także fundamentem zdrowego stylu życia. Gościom spragnionym azjatyckiej klasyki serwujemy tradycyjną zupę phở (do której wywar przygotowujemy przez 10 godzin), ale też uwielbiane przez Polaków sajgonki. W kuchni nie uznajemy dróg na skróty – gotujemy wyłącznie na bazie naturalnych składników.
Przyjeżdżając tu ponad 30 lat temu, rozpoczęliśmy nowy etap w naszym życiu, który trwa do dziś. Codzienne wyzwania w pełni rekompensuje nam fascynująca podróż przez smaki Azji, ale też obecność gości, a przede wszystkim ich zadowolone miny po skończonym posiłku.
Orientalne smaki azji
Jest u nas w czym wybierać. Oprócz tradycyjnych dań kuchni wietnamskiej nasi Goście mogą skosztować potraw z Tajlandii, zwłaszcza pad thai z tofu, zupy tom kha gai oraz curry. Nie boimy się wyzwań, dlatego flirtujemy też z polską kuchnią. Zainteresowanych zachęcamy do spróbowania naszej golonki w stylu Tran Tran oraz policzków wołowych w sosie Tran Tran.
Bliska nam jest też idea slow food. Tak jak prawdziwa zupa phở wymaga czasu do przygotowania, tak też i jeść warto ją bez pośpiechu. Celebrujcie z nami autentyczne smaki Azji. Dla naszych Gości drzwi przy Wilczej 20 zawsze stoją otworem.
Vinh Quang Tran wraz z żoną