PHO HA NOI

Pożywny bulion wołowy z makaronem ryżowym i bukietem pachnących ziół. Do wyboru:
z kurczakiem
z wołowiną
z krewetkami
z tofu

PHO ZE SMAŻONĄ WOŁOWINĄ

Pożywny bulion z makaronem ryżowym i bukietem pachnących ziół i wołowiną z woka.

SUP NAM BO

Balsamiczna zupa z kawałkami pieczonej makreli, pomidorami i świeżym koprem.

TOM KHA

Tajska zupa na mleku kokosowym i aromatycznych ziołach. Do wyboru:
z kurczakiem
z krewetkami

TOM YUM GOONG

Pikantny bulion z krewetkami, boczniakiem i przymieszką trawy cytrynowej

PIEROŻKI WONTON

z mięsem
ze szpinakiem

SPRING ROLLS

Roladki z parzonego ciasta ryżowego, z warzywami i pachnącymi ziołami. Do wyboru:
z kaczką
z krewetkami
z tofu

SATAY

Mini szaszłyki z kurczaka w aksamitnym sosie orzechowym.

SAJGONKI

Sajgonki wieprzowe z nitkami ryżowymi i kruchą sałatą.

CHRUPIĄCE THUNGTHOONG

Mini sakiewki z indykiem i krewetkami.

TAJSKA Z OWOCAMI MORZA

Krewetki, kalmary, małże, warzywa korzenne z nutą imbiru i tajskim chilli.

MANGO Z KREWETKAMI

Mini szaszłyki z kurczaka w aksamitnym sosie orzechowym.

WIETNAMSKA Z WOŁOWINĄ

Świeże warzywa z gotowaną wołowiną, kolendrą i sosem rybnym.

WEGETARIAŃSKA

Kolaż świeżych warzyw i ziół wietnamskich z kiełkami fasoli mung i orzeszkami.

Do sałatek polecamy wino Carmenere Estate Selection

UDON

Gruby makaron japoński w sosie teriyaki z grzybami shitake i warzywami. Do wyboru:
z kurczakiem
z wołowiną
z owocami morza
z krewetkami

Udon smakuje doskonale z winem Pinot Grigio

PHAD THAI

Makaron ryżowy z sosem tamaryndowym, orzechami i zieloną dymką. Do wyboru:
z tofu
z kurczakiem
z wołowiną
z krewetkami

MIEN

Makaron sojowy z tofu i warzywami.

COM RANG RAU

Ryż smażony z jajkiem i warzywami w autorskim stylu Tran Tran.

COM RANG GA

Ryż smażony z warzywami i kurczakiem.

GAI PHAD MED MAMOANG

Kurczak po tajsku z pieczarkami i orzechami nerkowca. Serwowany z ryżem jaśminowym.

TAJSKIE CURRY

Curry w odmianie żółtej , zielonej i czerwonej z galangalem i trawą cytrynową. Do wyboru:
z tofu
z kurczakiem
z wołowiną
z krewetkami
z chrupiącą kaczką

Do Curry polecamy Valpolicella Clasico

AUTORSKI SOS MANGO

Z warzywami sezonowymi, owocem liczi i zieloną dymką. Serwowany z ryżem jaśminowym. Do wyboru:
z wołowiną
z krewetkami
z chrupiącą kaczką

PHOTRON

Makaron ryżowy parzony domowym sposobem z bukietem pachnących ziół i sosem rybnym. Do wyboru:
z tofu
z wołowiną
z chrupiącą kaczką
z krewetkami

PED YANG

Filet z kaczki w sosie tamaryndowym i ziołami tajskimi.

BUN BO NAM BO

Gotowana wołowina z nitkami ryżowymi i świeżymi ziołami. Skropiona sosem rybnym.

GOLONKA W STYLU TRAN TRAN

Golonka w sosie pieprzowym serwowana z frytkami i domowym Kimchi.

Do golonki polecamy wino Primitivo di Manduria

GICZ CIELĘCA

Gicz cielęca z owocem liczi i puree z awokado.

MAKRELA Z SZALOTKĄ W SOSIE POMIDOROWYM

Duszona po wietnamsku z dymką i zielonym koprem.

BANAN W CIEŚCIE Z SALSĄ MANGO

PLAN Z FASOLI MUNG

PUDDING Z LICZI I CZARNEGO RYŻU

LEMONIADA Z MANGO

WIETNAMSKA KAWA MROŻONA

HERBATA MROŻONA, JAŚMINOWA Z CYTRUSAMI I SOKIEM Z LICZI

MATCHA

tajska herbata mrożona z mlekiem

HERBATA Z IMBRYKA

TROPICAL GREEN

zielona herbata z owocami tropikalnymi

SPECJAL JASMIN

herbata jaśminowa

ASSAM

czarna herbata indyjska

KAWA PO WIETNAMSKU

o lekko czekoladowym smaku

W menu znajdziecie Państwo również szeroki wybór napojów gazowanych,niegazowanych, a także wspaniałych win i doskonałych piw.